Serviciile noastre

Ne bazăm pe date pentru a optimiza afaceri și experiențe digitale

Web & App Analytics

Oferim soluția completă de tracking astfel încât datele colectate să fie corecte și complete. Aceste date sunt folosite atât pentru alimentarea algoritmilor de optimizare a campaniilor, cât și pentru a lua cele mai bune decizii pentru afacerea ta.

În cadrul unui proces de auditare facem o analiză exhaustivă a modului în care Google Analytics colectează și raportează datele. Analizăm peste 100 de criterii, identificăm erorile de tracking, recomandăm soluții și identificăm noi oportunități de măsurare, ținând cont de obiectivele urmărite.

Construim un plan de măsurare pe baza obiectivelor afacerii tale și implementăm un tracking robust, complet și corect, folosind Google Tag Manager, pentru a colecta datele din Google Analytics și diverse platforme de Marketing pe care le folosiți în strategiile voastre online (Meta, Google Ads, TikTok, Pinterest, Bing, etc.).

Folosind o implementare de tip server-side, îți poți îmbunătăți sistemul de colectare și transmitere a datelor către diverse platforme de Analytics si Marketing, viteza de incărcare a site-ului și îți poți optimiza campaniile online. 

Construim rapoarte in Looker Studio, folosind diversi conectori (Google Analytics, Google Ads, Meta, BigQuery), urmărind obiectivele tale de business și cerințele specifice. Vei putea vizualiza rapid cele mai relevante rapoarte pentru tine, care să te ajute în evaluarea performanței online a afacerii tale și a campaniilor pe care le desfășori.

Oferim training de Google Analytics pentru echipa ta, astfel încât să înțelegi principiile pe baza cărora funcționează colectarea datelor și cum poți exploata la maximum rapoartele disponibile, pentru a găsi răspunsuri la întrebările tale.

În cadrul proiectelor de Google Analytics Coaching reușim să îmbinăm cunoștințele noastre privind analiza datelor cu experiența voastră în afacerea online pe care o gestionați. Așa reușim să producem insight-uri acționabile și valoroase.

Cu toate că ne asigurăm că în urma livrării unui proiect de implementare GA4, tracking-ul este corect și conform cu bunele practici din industrie, există posibilitatea ca pe parcurs, din diverse motive,  tracking-ul implementat sa rămână neactualizat. Sau să apară diverse alte nevoi, odată ce începeți să descoperiți adevăratul potențial al datelor pe care le-ați colectat. De aceea, oferim servicii de mentenanță, în cadrul cărora putem să acoperim diverse sarcini, ajustate nevoilor și cerințelor voastre.

User Experience

Creăm experiențe intuitive pentru utilizatori, folosind tehnici și mijloace de cercetare și analiză a comportamentului utilizatorilor. Ne asigurăm că utilizatorii au o experiență plăcută, iar activitatea acestora îndeplinește eficient obiectivele comerciale ale afacerii tale.

Evaluăm interfața curentă pentru a identifica oportunitățile de optimizare precum și conformitatea cu bunele practici de usability și accesibilitate. Problemele identificate sunt catalogate pe criterii de severitate, iar pentru fiecare dintre acestea venim cu sugestii de îmbunătățire. Analizăm cele mai importante fluxuri din website și livrăm un raport detaliat cu ce am identificat, astfel încât să înțelegi ce secțiuni din site-ul tău pot fi îmbunătățite, pentru o experiență cât mai plăcută de navigare.

Testele de usability reprezintă o metodă de research utilă în evaluarea unui produs sau serviciu și sunt realizate de utilizatori reprezentativi pentru scopul analizat. În general, un astfel de test presupune ca participanții să încerce sa realizeze anumite sarcini și are ca scop identificarea problemelor de usability, colectarea de date cantitative și calitative și determinarea gradului de satisfacție al utilizatorilor, din punct de vedere al experientei avute pe website/ aplicație.

Pe baza datelor cantitative și calitative disponibile, combinate cu bunele practici de usability pentru ecommerce, optimizăm design-ul principalelor pagini din fluxul de ecommerce. Construim high-fidelity wireframes pentru a te ajuta în acest proces, care are ca scop oferirea unei experiențe de utilizare cât mai plăcute pentru vizitatorii tai online.

Conversion Optimization

Folosim cercetarea cantitativă și calitativă pentru a identifica oportunități de optimizare. Ipotezele sunt apoi testate prin AB Testing pentru a ne asigura de impactul acestora asupra ratei de conversie.

Analizăm setup-ul curent pentru Google Analytics pentru a identifica atât problemele de tracking cât și oportunitățile de măsurare suplimentare.

Facem o evaluare tehnică a site-ului (viteza de incarcare, JS errors, etc.) pentru a înțelege dacă sunt probleme tehnice notabile care stau în calea îndeplinirii obiectivului site-ului.

Analizăm datele înregistrate de Google Analytics pentru a identifica unde sunt zonele care oferă cele mai multe oportunități de optimizare.

Realizam o evaluare a site-ului pe baza bunelor practici de usability.

Analizăm datele din research-ul existent pentru a identifica insight-uri utile în procesul de optimizare.

Afișăm pe site, în anumite condiții,  diverse întrebări astfel încât să obținem răspunsuri la câteva întrebări care să ne ajute să înțelegem mai bine comportamentul utilizatorilor.

Gândim o serie de chestionare pe care să le oferim clienților/potențialilor clienți prin care să validăm niște ipoteze sau să identificăm alte insight-uri.

Analizăm diverse pagini importante (pe mobil și desktop) pentru a identifica cum sunt acestea utilizate de către utilizatori. Verificăm, prin sondaj,  înregistrări ale sesiunilor de navigare a utilizatorilor pentru a înțelege problemele cu care se confruntă pe site. 

Analizăm formularele din website, pentru a identifica: erorile care apar cel mai des.

Generăm un plan de A/B testing în care vom crea ipotezele și vom prioritiza ideile de teste.

Construim wireframe-uri ale paginilor/fluxurilor de pe site menite să rezolve problemele identificate în partea de CRO research.